You are here

3 leuke dingen om te doen op een eerste date

Een eerste date is je kans om een goede indruk te maken. Je hebt dagen, weken of zelfs maanden gewerkt om op dit moment te komen. Je hebt dus waarschijnlijk veel tijd gespendeerd en wilt een goede uitkomst. De date zelf zal waarschijnlijk maar een paar uur duren, maar als je het goed met elkaar kunt vinden is dit de kans op een tweede date. Dit is het hele punt van het daten. Dus om te zorgen dat je date een leuke tijd heeft met jou, zorg dat een leuke date plant als eerste date.

De beste manier om een goede indruk te maken, stap op je comfortzone. De meeste mensen hebben weinig fantasie als het aankomt op daten. Meestal gaan zij wat drinken of wat eten. Deze dates zijn zeker acceptabel, maar het heel leuk zijn eens iets anders te proberen en hierdoor is de kans groter dat je date denkt dat jij net wat meer moeite gedaan hebt voor hun.

3 leuke dingen om te doen op een eerste date.

Neem je date mee naar een pretpark- onderzoek toont aan dat wanneer mensen geplaatst worden in een “gevaarlijke ”situatie de kans groter is dat zij aangetrokken worden tot de ander, dat verklaard waarom gevangenen verliefd worden op hun bewaarders. Natuurlijk is het rollenspel pas voor een lange tijd in de toekomst. Maar een date hebben in een pretpark en gebruik maken van de enge achtbanen geeft jouw kans om dicht bij je date te komen.

Plan een romantische picknick – niets is beter dan een lekkere picknick op een warme zomer dag. Dit is de perfecte date voor mensen die hun tijd graag buiten besteden. Je kan hier zelf zoveel aan uitgeven als dat jij wilt. Al raden we wel aan om meer in te pakken van een paar cocktails en een boterham. Maak indruk met een lekkere fles wijn en misschien wat aardbeien. Zorg voor de juiste plek voor je date en dan ben je gegarandeerd van een goede eerste date.

Een wandeling op het stand- er vanuit gaande dat je in de buurt woont van het strand, is een strandwandeling een goede romantische eerste date. Wanneer het warm is kan je jezelf ontdoen van je schoenen en sokken en pootjebaden in de zee. Wanneer het koud is kan je een deken om doen en samen in de deken gerold zitten. Eindig de date met een ijsje of warme chocolademerk (ligt aan het weer) en je date zal verrast zijn door de romantiek.

Dit zijn drie ideeën voor een leuke eerste date, er zijn nog vele goede ideeën die ik zou kunnen aanbevelen indien je geen drankje wilt doen. Vooral wanneer je al vele dates gehad hebt neem ik het je niet kwalijk dat je de normale dates zat bent.